THE FACT ABOUT غندل چیست THAT NO ONE IS SUGGESTING

The Fact About غندل چیست That No One Is Suggesting

The Fact About غندل چیست That No One Is Suggesting

Blog Article

اگرچه هنوز مکانیسم‌های دقیق و روابط خاص بین عناب و سرطان مورد بررسی قرار می‌گیرد، اما نتایج اولیه حاکی از نتایج مثبت بین ترکیبات عناب و کاهش در گسترش سلول‌های سرطانی است.

عناب یکی از میوه های کم کالری است و به دلیل مقادیر بالای فیبر و پروتئین که دارد باعث کاهش اشتها شده و با جلوگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن کمک می کند.

خواص عناب برای کلیه‌ها هم ازجمله فوایدی است که مورد توجه هست. درواقع ازآنجایی‌که عناب باعث افزایش ادرار می‌شود، برای پاکسازی کلیه‌ها مفید است.

مصرف زیاد عناب می‌تواند در موارد نادر باعث خواب آلودگی، اسهال، کاهش اشتها، نفخ و ضعف شود.

میوه عناب منبع غنی آهن و فسفر است که عناصر اصلی سلول‌های قرمز خون هستند. اگر از کمبود آهن در خون یا کم خونی رنج می‌برید، ممکن است علائمی مانند ضعف عضلانی، خستگی، سوء هاضمه، سرگیجه و سردرگمی شناختی را تجربه کنید.

از برگ‌های عناب بصورت ضماد می‌توان در محل گزش عقرب گذاشت.

این دمنوش ملین سینه بوده و همچنین باعث می‌شود خواب آرام و عمیقی داشته باشید. در مقاله طرز تهیه دمنوش عناب و زرشک، کامل توضیح دادیم که چگونه این دمنوش را آماده کنید.

یک مطالعه ی دیگر در دانشگاه کامبریا نشان می دهد که عناب خطر متاستاز سلول های سرطانی را کاهش داده و حتی باعث مرگ سلول های سرطانی می شود.

گفته می شود که استفاده موضعی از عصاره میوه عناب به عنوان یک ضد التهاب قوی عمل کرده و باعث کاهش درد عضلات و مفاصل خواهد شد.

هنوز مطالعات دقیقی از اثر عناب بر روی زنان باردار و شیرده منتشر نشده به همین دلیل متخصصان توصیه می کنند که زنان در دوران بارداری و شیردهی از مصرف عناب اجتناب کنند.

اگر می خواهید بدانید مصرف متعادل عناب به چه اندازه است حتما با پزشک یا مشاوره تغذیه تماس بگیرید.

خیس کرده عناب: تعداد ۲۰ دانه عناب را با ۳۰ دانه مویز دانه گرفته و ۳۰ دانه سپستان و ۱۷ گرم شاخه گل‌دار بنفشه در نیم لیتر آب خیس کنید و بگذارید تا صبح بماند سپس آن را صاف کرده و با ۵۰ گرم شیر خشت و ۵۰ گرم ترنجبین مخلوط کنید تا کاملاً حل شود سپس قدری گلاب به آن اضافه کرده و بنوشید.

رنگ عناب تازه باید سبز روشن و خود میوه باید سفت باشد. رنگ عناب خشک قرمز مایل به قهوه‌ای است و مانند خرمای خشک پوسته چروکیده‌ای دارد.

مصرف عناب می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند. این خاصیت مفید عناب به دلیل وجود فلاونوئیدها و تانن‌های طبیعی در آن است که به طبق نتایج عناب تلخ تحقیقات می‌تواند فشار خون را کاهش دهد.

Report this page